Met de feestdagen in aantocht is het weer tijd om aan cadeautjes te denken. Kerstcadeaus voor je personeel bestellen kan heel leuk zijn, maar het kan ook lastig zijn om iets te vinden wat iedereen kan waarderen. Daarom geven we jou in deze blog enkele tips en ideeën over wat je kunt bestellen voor je personeel. Bovendien geven we advies over hoe je cadeaus persoonlijk kunt maken en waar je op moet letten bij het bestellen. Lees verder voor inspiratie!

Begin op tijd

Voordat je begint met het bestellen van kerstcadeaus voor je personeel, is het belangrijk om op tijd te beginnen met brainstormen. Je wilt voorkomen dat je gestrest en overhaaste beslissingen moet maken. Begin dus op tijd en vraag eventueel om input van collega’s. Zo kom je erachter wat mensen nuttig zouden vinden of waar ze naar uitkijken. Het is vaak leuker om cadeaus te kopen die aansluiten bij wat mensen precies willen. Wees op tijd, zodat je genoeg tijd hebt om de beste cadeaus te vinden.

Personaliseren

Het personaliseren van kerstcadeaus is tegenwoordig populair en maakt ze extra speciaal. Overweeg dus of je de cadeaus voor je personeel kunt personaliseren. Het toevoegen van iets persoonlijks, zoals de naam van de ontvanger of een bedrijfslogo, kan een bijzondere touch geven aan je kerstcadeau. Gepersonaliseerde items, zoals koffiemokken of notitieblokken, zijn altijd een goede keuze en zijn beschikbaar in verschillende prijsklassen.

Hou rekening met je KPI’s

Maak een budget voor je kerstcadeaus en hou rekening met de KPI’s van je bedrijf. Bepaal in welk gebied je bedrijf graag wilt groeien en geef kerstcadeaus die aansluiten bij deze doelstellingen. Een voorbeeld hiervan is het geven van boeken over leiderschap, wanneer je organisatie zich graag meer wilt focussen op leiderschapsvaardigheden.

Geef kerstcadeaus met een reden

Het is belangrijk dat je kerstcadeaus geeft die meer bieden dan alleen wat “verrassingswaarde”. Geef cadeaus met een reden, zoals het stimuleren van de creativiteit of het verbeteren van de productiviteit in de toekomst. Je kunt bijvoorbeeld als kleine attentie, de tafelvoetbaltafel of pooltafel laten opknappen. Of je kunt werknemers een trainingscursus aanbieden als kerstcadeau.

Duurzame cadeaus

Duurzaamheid is altijd een belangrijk punt om op te letten, zeker in deze tijden van milieubewustzijn en verantwoordelijkheid. Maak daarom de keuze om duurzame, recyclebare en milieuvriendelijke cadeaus te geven aan je personeel tijdens de kerstperiode. Denk aan stapels notitieblokken van gerecycled papier of een bamboe waterfles.

 

Het bestellen van kerstcadeaus voor je personeel kan een leuke activiteit zijn die bijdraagt ​​aan de teambanden. Het vinden van het perfecte kerstcadeau voor iedereen kan echter een uitdaging zijn, vooral als je niet weet waar je moet beginnen. Begin dus op tijd, ga gericht te werk en maak gebruik van onze tips. Het is belangrijk om te onthouden dat persoonlijke cadeaus de grootste impact hebben en bijdragen aan duurzame relaties. We wensen je veel plezier met het kiezen en personaliseren van de perfecte kerstcadeaus voor je personeel en wensen jullie allemaal vrolijke feestdagen!

Shop hier voor de leukste kerstcadeaus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *