Het gebruik maken van externe consultants

Consultants

Je kunt als bedrijf altijd gebruik maken van externe consultants, want deze kun je namelijk inhuren, dit is vrij handig aangezien zij hun mening over dingen geven en deze externe consultants hebben een bredere ervaring, omdat zij met meerdere bedrijven werken. Dus hun mening kan dus heel veel waarde hebben en daarom huur je ze ook in. Externe consultants kunnen je weer een heel ander beeld geven en daardoor kunnen ze dus enorm helpen. Het is namelijk altijd handig om dingen van verschillende punten te bekijken, dit geeft een beter beeld.

Inzet van consultants

Waarom een consultant

Veel bedrijven huren externe consultants in, omdat dit heel erg kan helpen. Het maakt niet uit hoe groot het bedrijf is, want je kan vaak wel een externe consultant gebruiken. Grote bedrijven, zoals McDonald’s en Albert Heijn maken waarschijnlijk ook gebruik van externe consultants. McDonalds heeft veel verschillende panden in België en Nederland en heeft daarom ook veel projecten, reclames en meer en hiermee kan het handig zijn om externe consultants in te huren, omdat zij het bedrijf heel erg kunnen helpen met bijvoorbeeld hun projecten en reclames. Ook de Albert Heijn heeft reclames en project waarbij externe consultants van pas kunnen komen. En eigenlijk zowat elk bedrijf kan de hulp van externe consultants gebruiken.

Grootste Nederlandse Bedrijven

Nederland heeft veel grote bedrijven, maar dit zijn de grootste. Royal Dutch Shell ook wel bekend als Shell is het grootste bedrijf in Nederland. Er werken ongeveer 80.000 mensen bij Shell, dit is een enorm aantal mensen wat ook wel aangeeft dat dit bedrijf heel erg groot is, want het elke maand betalen van deze mensen is al een enorm bedrag. De rede dat dit bedrijf is omdat dit bedrijf het product olie aanbiedt en olie is iets wat altijd nodig is. Naast Shell heb je Vitol, dit is een minder bekend bedrijf, maar is zeker niet klein. Vitol houdt zich vooral bezig met het handelen van grondstoffen. ING is ook een groot bedrijf en ook niet alleen in Nederland, want ze zitten ook nog in Amerika, Azië en ook nog in andere Europese landen. ING is dus een grote internationale bank, maar wel met een Nederlandse afkomst. Unilever is ook een heel erg groot bedrijf. De producten van Unilever zijn over de hele wereld te vinden. De producten van Unilever worden onder andere merknamen verkocht. De merknamen waaraan je moet denken zijn: Dove, Unox, Becel en Calve. Dus je komt Unilever niet vaak tegen, omdat ze onder andere namen hun producten verkopen, dit is dan ook de reden dat Unilever niet bekend is. De andere grote bedrijven van Nederland zijn: Heineken, Ahold Delhaize, Phillips, Aegon, Achmea.